Teamryttare

Vi på Svensk Ridsport älskar att lyfta talanger som sliter med hästsporten och dess tuffa konkurrens. Med detta skapade vi ”Team Svensk Ridsport” 2018 och öppnade upp en möjlighet för den drivna och satsande ryttaren till hjälp och stöttning på sin väg till eliten.

Teamryttare

Cornelia har hittat ett system som hon flertalet gånger visar fungerar på många olika hästar och som gör det lätt för henne som ryttare att hitta lösningar på stora som små problem. Det viktigaste för Cornelia är att förklara att en avslappnad, mjuk och genomriden häst är en lättarbetad häst, och en lättarbetad häst gör bra resultat.

Vi är otroligt stolta över Cornelia och att hon är en i teamet!

♥︎ Det︎ ︎kvittar hur framgångsrik du är, hur du behandlar människor säger allt. – Johanna Lassnack

Founder av Ryttarinspitation och ett välkänt ansikte bland hästfolk och en sann inspiratör!

Johanna har en självklar plats i vårt team och vi stöttar henne i hennes fina framgångar.

Ida är en elitsatsande juniorryttare med siktet inställt på FEI. Noggrannhet, hårt jobb och ömsesidig respekt för djuren leder till ett gott samarbete och framgång enligt Ida. Vi är stolta att ha Ida i vårt växande team.

Johanna Due-Boje är en ryttare med internationella framgångar från ponny upp till Grand Prix och är en stor inspiratör med sin kärlek till hästarna. Nedan finner du utvalda favoritprodukter av Johanna för en enklare vardag i stall och träning.

Sara är vår samarbetspartner som varit med sedan start och är en driven tävlingsryttare med siktet inställt på de största mästerskapen. Vi är stolta och glada att ha Sara som en av våra teamryttare.