Sadelprovning

På Svensk Ridsport erbjuds du en sadelkammare full med begagnade och nya sadlar från flera kända varumärken. Du är därför alltid varmt välkommen till vår butik i Kungsbacka där du tillsammans med vår kunniga personal ordnar sadlar för hemlån efter dina önskemål.

Vi samarbetar med Gunilla Stener som är utbildad sadelprovare vid Nordiska Sadelmakarkåren. Genom Gunillas arbete inom ridsporten har hon även haft möjlighet att arbeta med utveckling av sadlar. För att ständigt hålla sig uppdaterad åker Gunilla på sadelclinics både i Sverige och utomlands.

Gunilla åker alltid ut till sina kunder så att hästen ska känna sig som hemma. Väl på plats mäts den och man går genom rygg så att eventuella problem identifieras före provridning av sadlar.

Därefter provrids de sadlar som ni kommer fram till passar bäst för just din häst/ponny. Allt för att hitta den bästa lösningen för både ryttare och häst.

Gunilla samarbetar med oss på Svensk Ridsport vilket gör att hon alltid har en bred sadelbank med begagnade och nya sadlar att välja mellan.

Du bokar Gunilla på:

[email protected]
+46 732 705 717