Din kundvagn

Varukorg (0)

INTEGRITETSPOLICY

PERSONUPPGIFTER

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Grunden för att spara dina uppgifter är genom samtycke. Vi säljer aldrig personuppgifter till tredje part. Däremot kan vi dela din information med företag som är experter på sitt område och hjälper oss att driva webbplatsen och vår verksamhet samt betjäna dig. Följande uppgifter som namn och kontaktuppgifter (adress, personnummer, telefonnummer, mail) sparas för att du som kund ska: 

  • Få erbjudanden och ta del av kampanjer via mailutskick. 
  • Få inbjudan till våra kundevent.
  • Kunna ta fram kvittokopior vid t.ex. reklamationer & försäkringsärenden.
  • Få tillgång till egen köphistorik inom företaget. 

Självklart kan du som kund alltid gå ur vårt register och du kommer då inte längre att få utskick från oss. Du har också enligt den nya personuppgiftslagen (General Data Protection Regulation) rätt att få den information som vi har registrerat om dig raderad, samlad och justerad. Vårt företag är skyldigt att rätta uppgifterna som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande, så meddela oss om eventuella förändringar.

HUR VI HANTERAR & HÅLLER AV DINA RÄTTIGHETER:

Du har rätt att bli informerad.

Vi strävar alltid efter att tydligt visa hur vi använder och behandlar all din data som kund hos oss. 

Rätt att bli infomerad.

Du har alltid rätt att begära ut en kopia av den information vi har om dig. Notera dock att det finns vissa undantag till denna rättighet i enlighet med annan lag.

Rätt till att korrigera.

Du har såklart alltid rätt att korrigera information som finns om dig som är orelevant eller helt enkelt ofullständig. Kontakta oss då på webb@svenskridsport.com.

Rätt till att bli "raderad".

Under vissa omständigheter kan du självklart begära att de uppgifter som vi innehar om dig ska raderas från våra register. (I enlighet med laglig rätt kan viss information inte raderas, detta blir du då såklart i såna fall informerad om.)

Rätt till att återkalla samtycke.

Om du givit Svensk Ridsport AB ditt samtycke att behandla dina personuppgifter kan du när som helst återkalla detta. Du kan exempelvis avregistrera dig från vårt nyhetsbrev när som helst genom att klicka på länken avregistrera i slutet av varje mailutskick.


Vill du veta mer om GDPR och hur vi hanterar dina uppgifter kan du prata med Sarah Franzén som är ansvarig för dataskyddsfrågor.

Maila henne då på sarah@svenskridsport.com.

Din kundvagn

Varukorg (0)