Teamryttare

Vi på Svensk Ridsport älskar att lyfta talanger som sliter med hästsporten och dess tuffa konkurrens. Med detta skapade vi ”Team Svensk Ridsport” 2018 och öppnade upp en möjlighet för den drivna och satsande ryttaren till hjälp och stöttning på sin väg till eliten.

Teamryttare

Cornelia har hittat ett system som hon flertalet gånger visar fungerar på många olika hästar och som gör det lätt för henne som ryttare att hitta lösningar på stora som små problem. Det viktigaste för Cornelia är att förklara att en avslappnad, mjuk och genomriden häst är en lättarbetad häst, och en lättarbetad häst gör bra resultat.

Vi är otroligt stolta över Cornelia och att hon är en i teamet!

♥︎ Det︎ ︎kvittar hur framgångsrik du är, hur du behandlar människor säger allt. – Johanna Lassnack

Founder av Ryttarinspitation och ett välkänt ansikte bland hästfolk och en sann inspiratör!

Johanna har en självklar plats i vårt team och vi stöttar henne i hennes fina framgångar.

Ida är en elitsatsande juniorryttare med siktet inställt på FEI. Noggrannhet, hårt jobb och ömsesidig respekt för djuren leder till ett gott samarbete och framgång enligt Ida. Vi är stolta att ha Ida i vårt växande team.

Elitsatsande dressyrryttare som alltid arbetar efter hästarnas välmående och utveckling. Vi ser fram emot flera spännande år tillsammans med Ida och är stolta att ha henne i teamet och hos oss på Svensk Ridsport.

Sara är vår samarbetspartner som varit med sedan start och är en driven tävlingsryttare med siktet inställt på de största mästerskapen. Vi är stolta och glada att ha Sara som en av våra teamryttare.